2019-ban az intézmény 22. alkalommal rendezte meg Állásbörze rendezvényét, mely az intézmény hallgatóin kívül a külsős látogatók számára is nyitva állt.

Az idei állásbörzénk annyiban is különleges volt, hogy csatlakozott hozzá a Nemzeti Tehetség Program által támogatott Talentn Tehetségfórum, amely  fiatal tehetségek izgalmas bemutatkozásának színtere. Az egyetemek hallgatóinak és az 50 tehetséges magyar fiatal program díjazottjainak előadásában egyéni tehetségutak, személyes drámák és több esetben a világsiker kapujába ért fiatal hölgyek és urak történetét ismerhettük meg.

A kettős programhoz sikerült megnyernünk előadóként  - többek között - Megyeri Mirtillt a Zyntern Kft. fiatal társalapítóját, aki 2018-ban szerepelt a FORBES Magazin 30 Sikeres Fiatal 30 Alatt listáján valamint támogatóként a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének Bács-Kiskun Megyei Szervezetét. A rendezvényen természetesen bemutatkoztak a Neumann János Egyetem sikeres fiataljai is, így járműépítő csapataink, MNB kiválósági ösztöndíjasaink vagy épp az EDDIE App kifejlesztői.

A 23. Állásbörze a Neumann János Egyetemen előreláthatólag 2020. áprilisában kerül megrendezésre.

Az állásbörzével kapcsolatos további információkért keresse a Hallgatói Szolgáltató Központ munkatársait a +36 76 516 476 telefonszámon vagy a  hszk@uni-neumann.hu e-mail címen.