Rugalmasság, gyorsaság, kiváló minőség – a kecskeméti székhelyű Autóflex-Knott Kft. e három célkitűzés mentén, közel 40 éves szakmai múlttal kínálja minőségi utánfutó alkatrészek széles választékát a hazai és a külföldi, utánfutókat gyártó vállalkozások számára. Kecskeméti telephelyén több mint 500 főt foglalkoztat. Csapatunk dinamikusan növekszik.

Jelenleg az Autóflex csoport több mint 500 000 tengelyt és ezer különböző típusú pótkocsi alkatrészt gyárt a világpiacon. A cégcsoport teljes forgalma meghaladja a 260 millió eurót és jelenleg a világ minden részén jelen van: Dél-Amerika, Kína, Japán, Korea, Ausztrália, Új-Zéland, Európa minden országában, valamint az USA-ban, miközben 27 leányvállalatot tart fenn. Nagyjából valamennyi leányvállalatunk speciális alkatrészek gyártására és tervezésére szakosodott, így alakította ki vállalatcsoportunk sikeres üzletét és ellátási láncát.

Jelenleg minden 3. Európában gyártott utánfutó az AUTÓFLEX csoport által gyártott termékkel készül. Célunk, hogy ez az egész világon minden 3. utánfutójára is igaz legyen.

A cég magas színvonalú tevékenységének elismeréseként 2009-ben és 2011-ben is elnyerte a Business Superbrands kitüntetést. 2018-ban a Bács-Kiskun Megye Gazdaságfejlesztéséért díjat nyerte el a cég.

A cég elérhetősége: Kecskemét-Kadafalva-Heliport Hrsz.: 11751/1.

Személyzeti ügyekért felelős kapcsolattartó adatai:

Neve: Vakulya Vivien

E-mail címe: v.vakulya@autoflex.hu

Telefonszáma: 06706529330

Milyen területen kínálnak állást?

  • Műszaki 
  • Informatikai 
  • Gazdasági 
  • Egyéb
  • Gyakornoki

A cég weboldalára mutató link: www.autoflex.hu

Karrier oldalra mutató link: https://www.autoflex.hu/cegunkrol/allasajanlatok/