A Lear Corporation a Fortune 500-as listában felsorolt vállalat, amelynél tehetséges alkalmazottak sokszínű csapatai világszínvonalú termékeket terveznek és gyártanak. Az ülés és elektromos energiakezelő rendszerek területén az autóipar vezető beszállítójaként a Lear globális képességekkel, de egyedi kötelezettségvállalással szolgálja ki ügyfeleit.

A Lear központja Southfieldben, Michigan államban található, világszerte 37 országban és összesen közel 150.000 munkavállalót alkalmaz. A Lear-t a New York-i tőzsdén [LEA] néven jegyzik.

Hazánkban 2 telephelyen folytat jelenleg termelést: Győrben és Szolnokon. Kecskeméten hamarosan nyílik az újabb gyáregység.

Vállalatunk az elmúlt évek eredményei alapján Magyarország legnagyobb és legeredményesebb munkáltatói közé tartozik. Termékeink közé tartoznak: autóvillamossági berendezések, gépjárműülés-, belső felszerelési rendszerek. Kereskedelmi politikánk legfontosabb eleme a kiváló minőség, amely az autóipar egyik legelismertebb beszállítójává tette vállalatunkat.

A cég elérhetősége: 1094 Budapest, Tűzoltó utca 59.

Személyzeti ügyekért felelős kapcsolattartó adatai:

Neve: Pausch Szilvia

E-mail címe: spausch@lear.com

Telefonszáma: +36 30 235 91 61

Milyen területen kínálnak állást?

  • Egyéb

A cég weboldalára mutató link: https://www.lear.com/

Karrier oldalra mutató link: https://www.lear.com/careers