Látogasson vissza, mert hamarosan indul az új Alumni platformunk megújult külsővel és új szolgáltatásokkal!

__________________________________________________________________________________  

Tisztelt Egykori Hallgatónk!

Köszöntjük a kecskeméti Neumann János Egyetem vezetése nevében. Az elmúlt időszakban felsőoktatási intézményünk életében meghatározó változások történtek. Ezen változások közül a fejlődés szempontjából legfontosabb, hogy az egykori Kecskeméti Főiskola 2016-ban egyetemmé vált, majd 2020. augusztus 1-től a Neumann János Egyetem új, alapítványi szervezetben működik tovább. Az intézményi modellváltás rugalmasságot és sok új lehetőséget hordoz munkatársaink és hallgatóink számára egyaránt, beleértve Önt is, mint a Neumann János Egyetem már végzett hallgatóját.

Ezért az új szervezeti keretek között is fontosnak tartjuk, hogy aktív Alumni közösségünk révén egykori hallgatóinkkal a diploma megszerzése után is jó kapcsolatot ápoljunk, és az egyetem iránti elkötelezettségüket naprakész információk, rendezvények, programok segítségével erősítsük tovább.

Kérjük, hogy kísérje figyelemmel a Neumann János Egyetem megújult honlapját: nje.hu és a Hallgatói Szolgáltató Központ oldalán található Alumni felületet, melyen néhány adat kitöltésével regisztrálva lehetősége nyílik:

- az öregdiákokat érintő aktuális híreket elolvasni,

- hallgatóink sikereiről, az egyetem mindennapi életéről és fejlődéséről tájékozódni,

- öregdiák találkozókról, aranydiploma átadó ünnepségekről, aktuális programokról értesülni,

- valamint elérheti egyetemi/kari logóval ellátott ajándéktárgyainkat is.

 

Örömmel vesszük azt is, ha öregdiákként megosztja velünk egykori élményeit vagy az itt megszerzett diploma révén elért szakmai sikereit, elmondja nekünk a kecskeméti felsőoktatással kapcsolatos véleményét, javaslatait.

 

Az Alumni közösség regisztrációs linkje: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc82gyo3BUFKVnnE0qGMrFS3OtHwtXFuohVGKXOP_Oz2ZBGfw/viewform

 

A napi kapcsolódás céljából létrehoztuk a Facebookon a Neumann János Egyetem Alumni Közössége csoportot, melyhez szeretettel várjuk csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/504700507182168 

 

Intézményünk jelenleg három karon kínálja képzéseit, melyek között a már diplomával rendelkező egykori hallgatóink is találhatnak szakmai fejlődésüket segítő képzéseket és továbbképzéseket. E képzésekről ugyancsak az egyetem honlapján, vagy személyes megkeresés útján tájékozódhat. 

 

https://gtk.nje.hu/

https://gamf.uni-neumann.hu/

https://kvk.nje.hu/

 

Bízunk benne, hogy a jövőben Önt is Alumni közösségünk aktív tagjai között köszönthetjük, és megtiszteli egykori „Alma Mater”-ét a programokban és a programokon való részvételével.

 

Üdvözlettel,

Dr. Fülöp Tamás

a Neumann János Egyetem rektora