Cooptech Kft.

 

A cég tevékenységi köre­: tartálygyártás, generálkivitelezés, tervezés, technológiai csőszerelés, beüzemelés, automatizálás, kvalifikálás, karbantartás
Weboldal: http://cooptech.hu/

Személyzeti ügyekért felelős kapcsolattartó neve: Gyalog Hajnalka
Telefon: +36-30/7383-553
Email: hajnalka.gyalog@cooptech.net

Szereted az izgalmas, innovatív megoldásokat?

A Cooptech sokrétű, izgalmas munkaköröket kínál Budapesten és Dunaharasztiban. Cégünk fejlődése miatt folyamatosan keresünk mérnököket a gépészet, a tervezés és a vegyipari gépészet területéről, illetve számos projektmenedzseri és IT pozícióval várjuk leendő kollégáinkat.

A Cooptech 1992-ben kezdte meg tevékenységét, amikor is leginkább a konstrukciós megoldásokra fókuszált. Mára piacvezetővé nőtte ki magát az engineering és a kivitelezés tekintetében a vegy- és gyógyszeripar területén. A tervezésben jelentősen növeljük a létszámot és a CAD különböző alkalmazásait használjuk.

A Cooptechnél nagy hansúlyt fektetünk a munkahelyi környezetünk kialakítására. Székhelyünk egy teljesen új, modern irodaépületben található közvetlenül a Dunaparton. Kecskeméti csapatunk folyamatvezérlő szofwareek terén a magyar élvonalba tartoznak. Egy fiatal ambíciózus csapat tagjaként , Emellett biztosítjuk kollégáink jólétét. Kávé, tea és víz biztosított a jól felszerelt konyhánkban. A mozogni vágyók csatlakozhatnak sportközösségünkhöz, az evezés SUP-ozás adottak, emellett folyamatosan részt veszünk különböző sporteseményekben.

Közösségünk összetartó, bizalommal vagyunk egymás iránt, ez visz minket előre.

Aktuális pozíciók:

Pozíció megnevezése

Tapasztalati szint

Szükséges nyelvtudás

Szükséges végzettség 

Munkavégzés helye

automatizálási mérnök

gyakornok, friss diplomás, tapasztalt munkavállaló

angol B2

gépészmérnök, villamosmérnök, programozó

Kecskemét

mechatronikai mérnök

gyakornok, friss diplomás, tapasztalt munkavállaló

angol B2

gépészmérnök, villamosmérnök. programozó

Kecskemét