Evosoft Hungary Kft.

A cég tevékenységi köre­: Szoftverfejlesztés, IT szolgáltatások
Weboldal: https://www.evosoft.hu/

Személyzeti ügyekért felelős kapcsolattartó neve: György Ágnes; Lukács Daniella
Telefonszáma: +36-70/654-0884
E-mail címe: agnes.gyorgy@evosoft.com, daniella.lukacs@evosoft.com

Az evosoft Hungary Kft. mára Magyarország egyik legmeghatározóbb, legstabilabb és legsokoldalúbb szoftverfejlesztő vállalata lett, amely az egyik legnagyobb európai mérnöki-technológiai konszern, a Siemens Advanta része. Közel 1800 főnek adunk munkát. Három hazai nagyvárosban vagyunk jelen, Budapesten, Miskolcon és Szegeden. Árbevételünk az előző évben tisztán szoftverfejlesztésből meghaladta a 27 milliárd forintot.

Mérnökeink és informatikusaink kimagasló szakértelmének köszönhetjük, hogy mára a Siemens kulcsfontosságú partnerévé léptünk elő. Hiszünk benne, hogy világszínvonalú termékek alkotóiként szoftvermegoldásainkkal maradandó értéket hagyunk a világban: „A világ Siemens-logika szerint működik. A világ logikáját mi alakítjuk szoftverré.”

Az evosoftnál tapasztaljuk, hogy mérnöknek lenni jó. Ez egy olyan hivatás, mellyel a jövőt formáljuk, új dolgok kitalálásában és létrehozásában veszünk részt, melyek korábban még nem léteztek, és amelyekkel egyszerűbbé, praktikussá válhat a körülöttünk lévő világ. Ráadásul a munkaerőpiac is egyre jobban elismeri a mérnöki alkotások értékét, így ez a pálya biztos megélhetést is ad akár már a pályakezdőknek is.

A nagyvállalatok ligájában játszunk, de aki már járt nálunk, érezhette, hogy a közvetlen hangulat, a baráti légkör jellemző ránk. Arra törekszünk, hogy olyan munkahely legyünk, ahol úgy dolgozhatunk ezen a célon, hogy közben munkatársként az egyéniségünket is megőrizhetjük, megmutathatjuk. Gondoskodunk egymásról, megbízhatóak vagyunk, jelen vagyunk, folyamatosan fejlődünk. És tudatosan dolgozunk azon is, hogy a mostani állapothoz képest egy kicsit merészebbek legyünk. Ezek vagyunk mi, evosoftosok.

Aktuális pozíciók: 
https://www.evosoft.hu/open-positions